travelcircus
ontdek VIP accounts

Krijg tot 10% korting.

Nog geen account?

Travelcircus VIP
bespaar tot 10%
Tot
10% korting
Exclusieve
Persoonlijke aanbiedingen
Persoonlijke
VIP Hotline
pretpark europa

Pretpark Europa

Een dagje pretpark betekent vermaak voor het hele gezin. Maak uw vakantie extra speciaal met kaartjes voor de beste pretparken in Europa en een overnachting in een premium hotel in de buurt. Bezoek publieksfavorieten zoals Europa-Park, Disneyland Parijs, Toverland en de Efteling. Maak gebruik van de speciale Travelcircus deals voor korting op pretparken en leuke extra’s zoals gratis ontbijt en VIP-toegang.

Pretparken Europa

0 Aanbiedingen
Pas filters toe
Prijs per nacht

€0

€100

Filters
Meest relevant
0 Aanbiedingen
Toon

Beste pretparken in Europa

In Europa vindt u een groot aantal pretparken en attractieparken. Van superklein tot megagroot. Met leuke speelplaatsen, spetterende shows, razende achtbanen en leuke attracties voor jong en oud. Of u zin heeft in een dagje in een knus familiepark of een weekend in de snelste achtbanen wilt rijden, in Europa is er een perfect pretpark voor u.

Wat is het beste pretpark in Europa? Smaken verschillen, maar wij vinden dat de beste pretparken aan een aantal eisen moet voldoen:

 • Leuk voor alle leeftijden
 • Breed aanbod aan attracties
 • Goede locatie en bereikbaarheid
 • Mooie vormgeving en een uniek thema
 • Uitstekende faciliteiten

Als we zo kijken naar de Europese attractieparken, en bezoekersaantallen en beoordelingen in overweging nemen, springen er toch een aantal duidelijk uit. Dit is onze top 10 pretparken in Europa die u echt eens moet bezoeken. U herkent onze lievelingspretparken aan de Travelcircus Top Theme Park in Europe Award.

Top 10 pretparken Europa

 1. Disneyland Parijs
 2. Efteling
 3. Europa-Park
 4. Gardaland
 5. Phantasialand
 6. Tivoli Kopenhagen
 7. Parc Asterix
 8. Legoland
 9. Movie Park Germany
 10. Playmobil Funpark

Pretpark met overnachting

Maak van uw pretpark bezoek een speciaal uitje met een overnachting in een hotel in de buurt. Dan kunt u ’s ochtends als eerste naar binnen en als laatste weer weg. Zo haalt u alles uit uw dagje pretpark en krijgt u nog meer waar voor uw geld.

Bezoek bijvoorbeeld Europa-Park of Moviepark Germany tijdens een korte vakantie in Duitsland. Of combineer uw stedentrip naar Parijs met een dagje Disneyland Parijs. Dat wordt een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin.

Pretpark aanbieding Travelcircus

Met Travelcircus heeft u altijd de beste deal te pakken. Boek naast tickets voor uw favoriete pretpark direct een overnachting in een hotel in de buurt. Daarbij zijn leuke extra’s zoals ontbijt en parkeerplaats natuurlijk inbegrepen en hoeft u niet in de rij te staan voor de kassa. Boeken gaat eenvoudig en snel, zodat u ontspannen aan uw vakantie kunt beginnen.

FAQ: Veelgestelde vragen over pretparken in Europa

Hoeveel pretparken zijn er in Europa?

In Europa zijn er meer dan 1000 pretparken te vinden. Keus genoeg dus!

Wat is het beste pretpark in Europa?

Het beste pretpark is natuurlijk een beetje een kwestie van smaak. Maar Disneyland Parijs, Europa-Park en de Efteling zijn in ieder geval drie van de populairste.

Wat is het grootste pretpark in Europa?

Het grootste pretpark in Europa is natuurlijk Disneyland Parijs.

Wanneer zijn attractieparken in Europa open?

De meeste pretparken zijn van eind maart tot begin november geopend. Enkele grote attractieparken zoals Disneyland Parijs en de Efteling zijn het hele jaar door open.

Wat is de beste tijd voor een pretpark bezoek in Europa?

Het hoogseizoen voor pretparken is in de zomer, lekker weer natuurlijk wel zo fijn. Maar sommige attractieparken in Europa kunt u het hele jaar door bezoeken. Helemaal leuk is het tijdens een speciale themadagen zoals rond Halloween of kerst. De drukste dagen zijn eigenlijk altijd in het weekend en schoolvakanties, dus voor kortere rijen moet u doordeweeks gaan.

Hoe duur is een pretpark met overnachting in Europa?

Tickets voor pretparken in Europa variëren per park en lopen in prijs van €10 tot €100. Kinderen krijgen meestal korting. U bent goedkoper uit wanneer u bij Travelcircus uw pretparkbezoek combineert met een hotelovernachting. Wij bieden daarvoor speciale prijzen en u boekt al een pretpark met overnachting voor €49.

Hoe boek ik een pretpark met overnachting in Europa?

Boek tickets voor uw favoriete pretpark met overnachting in een premium hotel in de buurt eenvoudig op onze website.