Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Op kwaliteit geteste tophotels
CO2-gecompenseerd reizen
Heb je een vraag?
We staan je telefonisch in het Engels of Duits te woord
Neem contact met ons op
Travelcircus
Algemene Voorwaarden Tegoedbonnen

Algemene Voorwaarden Tegoedbonnen

Algemene Voorwaarden Tegoedbonnen

De voucher kan eenmalig gebruikt worden na betaling vanaf 03.01.2024, voor reizen tussen 04.02.2024 en 30.12.2024, onder voorbehoud van beschikbaarheid van deze speciale aanbieding. Na deze datum kan de waarde van de voucher (€ 238,00) gebruikt worden tot 31.12.2025 voor alle andere reizen die geboekt worden via Travelcircus GmbH. Reisvouchers kunnen niet worden gebruikt om andere vouchers te kopen. De voucher kan niet worden terugbetaald na aankoop. Als de code verloren gaat of de voucher onleesbaar is, verliest de voucher zijn geldigheid. Per boeking kan slechts één voucher worden gebruikt. De voucher kan niet worden gecombineerd met andere vouchers of kortingen. De voucher is vrij overdraagbaar, maar mag niet worden doorverkocht. Contante betaling van vouchers of tegoedbonnen is niet mogelijk. De voucher is geldig tot 30.12.2025.

Travelcircus raadt aan de voucher van tevoren te gebruiken om de ruimste keuze aan beschikbaarheid te garanderen. Data voor de prijs van € 238,00 zijn afhankelijk van de openingstijden van Warner Bros Studio Tour London en de beschikbaarheid van de door touroperator Wagner Kurzreisen GmbH geboekte quota's en zijn beperkt. Sluitingsdata, tentoonstellingsdata en speciale evenementen zijn uitgesloten. Andere aankomstdata en hoogseizoenperiodes kunnen alleen tegen extra kosten worden geboekt. Vanwege gebeurtenissen in verband met het coronavirus (Covid-19) kunnen er ook verschillen of beperkingen zijn in de service/het aanbod ter plaatse. Eenpersoonsbezetting is mogelijk. Andere hotels en aanbiedingen, een extra aantal reizigers, aankomst met kinderen, andere tijdsloten en ticketcategorieën met bustransfer en extra nachten zijn mogelijk tegen extra kosten. Verzekeringspremies moeten direct bij boeking worden betaald. Eventuele bijkomende kosten, zoals gemeentebelasting/wijkbelasting, moeten ter plaatse worden betaald.

Na het inwisselen van de voucher: bewaar de reisvoucher en de factuur voor eventuele vragen, zelfs na de boeking. De algemene voorwaarden van de reisagent Travelcircus GmbH en de algemene voorwaarden van de dienstverlener zijn van toepassing, bijv. van de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH. Deze vind je op www.travelcircus.nl in het betreffende boekingsproces voordat u de boeking afrondt. Na inwisseling van de tegoedbon/na boeking ontvangt je de reisdocumenten uiterlijk 7 dagen voor aankomst. In geval van annulering na inwisseling van de voucher, zijn de annuleringsvoorwaarden van de dienstverlener van toepassing, bijv. van de touroperator Wagner Kurzreisen GmbH, die je ook kunt zien in de algemene voorwaarden in het boekingsproces voordat je de boeking voltooit.